miércoles

M'agradaria ser l'Alicia...


Mai heu tingut ganes de ser invisibles o almenys de poder desaparèixer per unes hores de tot el que ens envolta? Nosaltres sí, i encara que pugui sonar estrany per això ens alguns moments ens agradaria ser l'Alícia.

Ella té l'oportunitat de traslladar-se a un món totalment paral·lel, on no importa qui ets ni res del que has fet fins al moment. On el teu passat no compta i ets lliure de dir el que penses. Vols cridar i saltar? Doncs fes-ho, com a molt creuran que estàs una mica boja, però avui dia tothom ho està i les bones persones més.

El que donaríem per poder dur a la butxaca un bolet que ens permetés canviar de mida... Així no ens caldria pensar:"Tant de bo se'm s'empassi la terra". Doncs aquest seria el moment perfecte per mossegar el bolet i convertir-nos en una personeta de 20 cm que passés desapercebuda entre la resta dels humans. O per contra, qui no ha desitjat mai poder fer quelcom que finalment no ha fet per por a què pensarien els altres. Aquest seria un bon moment per mossegar l'altre costat del bolet i convertir-se en un gegant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario